Over ons

Wie we zijn

Word deel van ons team.

GetICTdone is een B2B IT-partner voor consulting, staffing en SaaS. Wij bieden bedrijven – actief in verschillende sectoren – en overheidsdiensten een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun noden.

Consultants, een Managed Service of een op maat ontwikkelde softwareoplossing: samen met u bekijken we steeds hoe we u het best kunnen ontzorgen.

Bij GetICTdone draait het om de klanten én de consultants. Ons grootste kapitaal bestaat uit mensen en die waarderen we. Persoonlijke groei vinden we erg belangrijk en stimuleren we. Dat is de reden waarom we sterk inzetten op training en professionele ondersteuning. Het resultaat? Een team van gelukkige en gedreven medewerkers, of ze nu vast in dienst zijn of als freelancer werken.

Ontdek ons

Onze geschiedenis

Ambitie zit in de genen van GetICTdone, een bedrijf dat als zelfstandig onderdeel van de 3D-ICT groep functioneert.

GetICTdone is een onderneming geleid door West-Vlamingen voor West-Vlamingen. Wij geloven erin dat we onze klanten net dankzij deze lokale marktkennis een nog betere match kunnen bezorgen.

De aanpak van GetICTdone is dan gebaseerd op het ‘No-nonsense’ principe. Daarenboven hanteren wij voor onze klanten de allerscherpste marktprijzen in combinatie met een persoonlijke dienstverlening.

Kennis van zaken

Service

Consulting

U schakelt onze consultant voor een korte of lange termijn in naargelang uw noden. Door het uitgebreide netwerk waarover wij beschikken, vindt u bij ons steeds snel de expert die u nodig heeft.

Managed staffing

Een ondersteunende IT-afdeling is voor de meeste bedrijven essentieel. U kan GetICTdone inschakelen om uw servicedesk tijdelijk of permanent over te nemen. Dit kan ter plaatse of remote.

Software as a service

Goede software doet uw bedrijf vlotter draaien. Bij GetICTdone ontwikkelen we onze eigen SaaS die u kan modeleren volgens van uw behoeften. Medewerkersbeheer, facturatie, tijdsregistratie en andere processen beheerde u nog nooit zo eenvoudig.

Waarom kiezen voor Get ICT done

Een werkomgeving om jaloers op te zijn

Bij GetICTdone staat zowel de klant als de consultant centraal.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen en hun carrière verder kunnen uitbouwen. Door middel van opleidingen en professionele begeleiding stimuleren we dit.

Dit zorgt voor een team van gelukkige en gemotiveerde medewerkers.

Werken bij GetICTdone, zegt het u iets? Contacteer ons gerust als u interesse heeft. Wie weet wordt u binnenkort wel één van onze collega’s.

KLANTEN GETUIGEN

Laat u overtuigen door wat onze klanten zeggen ...